Головна Новини Бізнес новини компаній "Укрзалізниця" відновлює курсування поїздів до Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" відновлює курсування поїздів до Авдіївки

Рух поїздів було обмежено 28 серпня через артилерійський обстріл

3 вересня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Потяги компанії "Укрзалізниця" (УЗ) з 4 вересня знову курсуватимуть до Авдіївки. Про це повідомили у пресслужбі компанії в Facebook. Рух поїздів було обмежено 28 серпня через артилерійський обстріл російськими окупантами на Донбасі з непідконтрольної Україні території. Зараз ситуація заспокоїлася, і українці можуть знову користуватися послугами залізничного транспорту.

"Укрзалізниця" відновлює курсування поїздів до Авдіївки

Поїзд "Укрзалізниці", фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією, оприлюдненою УЗ у своєму на Telegram-каналі в п'ятницю, зокрема, повертаються до звичного графіку руху поїзда № 136/135 "Київ-Авдіївка", № 825/826 "Дніпро-Авдіївка" і приміські.

Як повідомлялося, в суботу, 28 серпня, російські найманці на Донбасі 18 раз порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу в районі Авдіївки були поранені та отримали бойові травми 10 українських військовослужбовців.

"Укрзалізниця" тоді заявила, що працівників станції "Авдіївка" і пасажирів евакуювали в укриття. Постраждалих серед працівників УЗ, на щастя, не було.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що "Укрзалізниця" попередила про затримку низки своїх потягів. Вона сталася через негоду на території України та технічні перебої від першої до п'ятої години. Зокрема, як повідомили в компанії-перевізнику, поїзд "Одеса-Чернівці" затримується довше, пасажирам доведеться чекати близько п'яти годин.

Зазначимо, що в серпні 2021 року компанії почали співпрацювати для розробки нових стратегій енергоефективності "Укрзалізниці".

Читайте також на порталі "Коментарі" про те, що в одній із філій "Укрзалізниці" нараховували 2 млн гривень зарплати людям, які не виходили на роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини