Головна Новини Бізнес новини компаній "Укрзалізниця" запускає рейси на окуповані території: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" запускає рейси на окуповані території: подробиці

Йдеться про Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Севастополь та Херсон.

13 листопада 2022, 13:03
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 13 листопада, "Укрзалізниця" у співпраці з інтернет-платформою United24 запускає благодійний проект під назвою "Квитки до перемоги". Так, починаючи з цього дня, громадяни України зможуть придбати квиток на рейс з Києва до Луганська, Донецька, Сімферополя, Маріуполя та нещодавно звільненого Херсона. Скористатися купленим квитком, звичайно ж, можна буде лише після повної деокупації міст.

"Укрзалізниця" запускає рейси на окуповані території: подробиці

фото тематичне, з відкритих джерел

У прес-релізі компаній сказано, що купівля українцями таких квитків стане нічим іншим, як символом надії та великої віри у перемогу Збройних сил України.

"Поки що придбаний квиток можна просто зберігати вдома, хай він нагадує про швидку перемогу України. Як тільки наші території будуть звільнені, ми одразу займемося відновленням руху на коліях. Відповідні повідомлення про дату та час відправлення перших поїздів одразу ж прийдуть на телефони клієнтів", — йдеться у повідомленні.

В "Укрзалізниці" розповіли, що вартість квитків на всі перераховані вище напрямки буде однаковою. Так, наприклад, купівля плацкарта коштуватиме українцям 1000 гривень, купе – 2000 гривень, люкс – 5000 гривень.

Варто також зазначити, що всі отримані кошти від продажу квитків підуть на добру справу. Гроші будуть переведені через платформу United24 на купівлю транспортних засобів, які з'єднають села та міста на звільнених територіях із залізничними вузлами.

Також відомо, що у зв'язку зі звільненням Херсона, перший рейс із Києва буде запущено саме до цього міста.

Нагадаємо , раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Україні суттєво подорожчала свинина. Експерти пов'язують це із постійним відключенням електроенергії у багатьох містах України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини