Головна Новини Бізнес новини компаній В Приват24 з'явилася нова функція
commentss НОВИНИ Всі новини

В Приват24 з'явилася нова функція

Разом з Visa ПриватБанк запустив інноваційний сервіс

29 липня 2021, 15:31
Поділіться публікацією:

Найбільший банк в Україні повідомив про введення нової зручної функції у своїй системі. Інформація про це з'явилася на офіційній сторінці ПриватБанку в соціальній мережі Facebook.

В Приват24 з'явилася нова функція

Нова функція в Прііват24 - фото: ПриватБанк

Разом з Visa банк запустив інноваційний сервіс. Відтепер перекази грошових коштів можливі за номером телефону на картки інших банків. У пресслужбі детально розповіли, як користувачі зможуть здійснити дану операцію без карти:

1. Для початку потрібно вибрати в меню графу "Переклад на карту", а далі потрібно натиснути на телефонну книгу, яка там висвітиться.

2. Далі слід встановити карту для списання коштів і отримання.

3. Завершальний етап — це підтвердження на підключення даної послуги.

Таким чином ви зможете вибирати одержувача з телефонної книги. Користувачі, які користуються додатком Приват24 і відповідно, мають картку ПриватБанку, будуть відзначені зеленою плашкою. Якщо ж контакт користується карткою іншого банку — синьою плашкою, а сіра плашка буде говорити про те, що користувач ще не підключено до послуги.

Нагадаємо, що зовсім недавно ПриватБанк повідомляв про те, що в Мережі був виявлений сайт, який використовує айдентику і логотип банку. Ресурс був створений шахраями для виманювання грошей у людей. Аферисти використовували посилання на неіснуючі інвестиційні проєкти. Як пізніше виявилося, сайт був створений в США. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що з'явилася ще одна шахрайська схема, де аферисти під виглядом співробітників ПриватБанку обманюють людей. жертву просять встановити на свій телефон додаток для дистанційного керування смартфоном, далі шахраї отримують доступ до особистого кабінету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини