Головна Новини Бізнес новини компаній В Україні запрацює новий лоукостер: названо рейси та ціни на квитки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запрацює новий лоукостер: названо рейси та ціни на квитки

Нова авіакомпанія намагається зробити перельоти для українців якомога доступнішими

21 березня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Бюджетні подорожі стають для українців все доступнішими. До кінця квітня новий український лоукостер Bees Airlines відправиться у свій перший рейс. Про це повідомив керівник вказаної компанії Євгеній Хайнацький.

В Україні запрацює новий лоукостер: названо рейси та ціни на квитки

В Україні працюватиме ще один лоукостер - ціни на авіаперельоти та рейси. Фото: jets.ru

За його словами, літак курсуватиме до країн Кавказу (Грузії та Вірменії), де приймають українців. Вартість квитків становитиме 1000-1500 гривень.

Комерційний директор компанії Олександр Джиджора уточнив, що не варто очікувати надто дешевих цін, оскільки у кожного рейсу є своя економіка. Представник компанії зазначає, що вона намагається зробити перельоти для українців якомога доступнішими.

В Bees Airlines також розглядають можливість здійснення внутрішніх рейсів.

Наразі авіакомпанія подала заявки на отримання маршрутів у Державіаслужбу.

У флоті Bees Airlines поки два літаки моделі Boeing 737-800. На початку літа компанія планує поповнити авіапарк ще двома літаками. Як повідомляють представники компанії, у нових агрегатах встановлять тонші крісла, які збільшать простір для ніг.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що в Україні невдовзі можуть подешевшати ціни на авіаперельоти. У зв'язку з чим це відбудеться та наскільки зменшаться ціни на квитки, читайте в нашому матеріалі.

Раніше сайт "Коментарі" розповідав, що американська стюардеса запобігла авіакатастрофі. Жінка помітила на крилі літака обледеніння за кілька хвилин до зльоту. На одному крилі накопичилося близько 30 сантиметрів снігу і льоду. Подібна ситуація могла викликати труднощі при зльоті та посадці судна, в тому числі — й авіакатастрофу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини