Головна Новини Бізнес новини компаній В Україну заходить новий лоукостер
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну заходить новий лоукостер

На авіаринок України заходить молдовський лоукостер

18 серпня 2021, 15:42 comments1245
Поділіться публікацією:

В Україну заходить новий лоукостер

Аеропорт "Київ", фото із відкритих джерел

Восени будуть запущені перші рейси молдавської бюджетної авіакомпанії FlyOne сполученням "Київ-Кишинів" і "Кишинів-Київ". Про це повідомляє lowcost.ua.

C 1 жовтня полетіти до столиці Молдови з міжнародного аеропорту "Київ" ("Жуляни") можна буде за ціною від 39 євро, а квиток в обидва боки обійдеться пасажиру від 78 євро.

Найдешевшими є квитки категорії Standart, до вартості яких входить провезення ручної поклажі розміром 40x30x20 см, а також онлайн-реєстрація за 24 години до вильоту.

Планується, що з 1 по 24 жовтня рейси будуть здійснюватися 3 рази на тиждень, а з 24 жовтня і надалі — 4 рази на тиждень.

Бронь квитків доступна як на офіційному сайті лоукостера, так і на сайтах-агрегаторах.

Нагадаємо, що за умовами перетину кордону Молдови, авіапасажир повинен бути щеплений від COVID, або ж мати при собі результати ПЛР-тесту (зробленого не раніше, ніж за 72 години до прильоту) або антиген-тесту (зробленого не раніше, ніж за 48 годин до в'їзду в країну), також підійде медична довідка про те, що в останні пів року ви перехворіли на коронавірус.

В іншому випадку пасажиру доведеться провести в Молдові перші 14 днів на карантині.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із представниками французької консалтингової компанії Aerogestion і налаштований на створення в поточному році внутрішнього конкурентоспроможного авіаперевізника.

При цьому один із найбільших аеропортів України "Бориспіль" переживає не найкращі часи — його готуються передати в концесію, там також наближається тотальне скорочення працівників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини