Головна Новини Бізнес новини компаній ЗМІ поширюють фейковий сюжет ТСН про Владу Молчанову, «Столиця груп» і мережу NOVUS, - заява
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ поширюють фейковий сюжет ТСН про Владу Молчанову, «Столиця груп» і мережу NOVUS, - заява

В «1+1 media» заявляють, що не мають відношення до сюжету про Владу Молчанову

1 березня 2021, 20:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 1 березня, ряд Telegram-каналів та інтернет-видань опублікували відео, авторство якого нібито належить студії "ТСН" телеканалу "1 + 1" про "рейдерство" на ринку "Столичний" з боку Влади Молчанової. На авторство "ТСН" нібито вказує стилістика і брендинг програми, які були використані в сюжеті. Водночас "1+1 media" вказує на фейковий сюжет і заявляє, що "сюжет" ніколи не виходив в ефірі телеканалу "1+1" і "ТСН". Про це йдеться в заяві на сайті "1+1 media".

ЗМІ поширюють фейковий сюжет ТСН про Владу Молчанову, «Столиця груп» і мережу NOVUS, - заява

Фейкові новини. Фото із відкритих джерел

"Творці відео намагалися відтворити фірмовий стиль "ТСН" (логотип проекту, шрифти, "плашки", заставки тощо) і логотип телеканалу "1+1", що вводить глядачів в оману. Інформуємо, що ТСН і телеканал "1+1" жодним чином не причетні до створення згаданого відео ... Цей відеоматеріал — справа рук шахраїв, які використовували популярний бренд і репутацію ТСН для досягнення власних цілей, які не відомі "1+1 media". Медіагрупа не володіє інформацією про зазначені в фейковому сюжеті події", — вказує "1+1 media".

У компанії також закликають глядачів і читачів бути уважними та перевіряти інформацію, особливо в тих випадках, коли вона надходить з недостовірних джерел або містить сумнівний сенс. "1+1 media" підкреслює, що навіть якщо в сюжеті використовуються бренд або особу каналу — таку інформацію в будь-якому випадку варто піддати сумніву і провести ретельний фактчекінг.

Нагадаємо, українські ЗМІ повідомляли, що до спроб захоплення ринку "Столичний" можуть бути причетні литовські бізнесмени. За даними видання, мова йде про литовського бізнесмена Раймондса Туменаса і його ділового партнера Владу Молчанову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини