Головна Новини Бізнес економіка Binance заблокувала громадянам РФ усі криптовалютні транзакції
commentss НОВИНИ Всі новини

Binance заблокувала громадянам РФ усі криптовалютні транзакції

Громадяни РФ тепер не можуть переказувати гроші через найбільшу у світі криптобіржу

12 травня 2022, 16:09
Поділіться публікацією:

Одна з найбільших світових криптовалютних бірж Binance заблокувала грошові перекази та виведення коштів в іноземні банки громадянам Російської Федерації незалежно від їхньої резидентства.

Binance заблокувала громадянам РФ усі криптовалютні транзакції

Про це у своєму Telegram -каналі повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Binance, одна з найбільших світових криптобірж, закрила для росіян переказ і виведення грошей в іноземні банки незалежно від країни резидентства", — написав Федоров.

Міністр також оприлюднив скріншоти листування громадян Російської Федерації, які зареєстровані у Binance як резиденти ОАЕ, і навіть відповіді служби підтримки криптобіржі.

Тобто росіянам пояснили, що обмеження стосуються всіх користувачів, зокрема тих, що народилися на території Російської Федерації.

Binance - найбільший у світі сервіс з обміну криптовалютами . Він був створений у 2017 році, а вже наступного року став найбільшим у світі за обсягом торгів.

Компанія була створена в Китаї, проте згодом, після заборони урядом КНР торгівлі криптовалютами у вересні 2017 року, керівництво вирішило перенести сервери та штаб-квартиру до Японії.

6 листопада 2019 року віце-прем'єр-міністр України, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, що на основі меморандуму до кінця року Binance має запрацювати в Україні.

7 листопада 2019 року у Binance оголосили про відкриття гривневого шлюзу через Advcash, а на початку 2020 року Binance відкрили рахунок в українському банку. 20 липня 2020 року Binance сповістили, що додали шлюз для української гривні. Як повідомляв портал "Коментарі", Україна увійшла до топ-5 країн світу за обсягом транзакцій із криптовалютами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital/1839
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини