Головна Новини Бізнес економіка Чоловіки чи жінки: стало відомо, хто в Україні більш охоче відкриває бізнес під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіки чи жінки: стало відомо, хто в Україні більш охоче відкриває бізнес під час війни

За час повномасштабної війни в Україні жінки вийшли в лідери по відкриттю нових ФОПів

19 листопада 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

Майже половину нових малих бізнесів під час повномасштабної війни відкрили жінки. Від початку великої війни було зареєстровано 21 876 компаній, у 28% із них директорами є жінки. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook повідомила депутатка Верховної Ради від фракції "Слуга народу", голова комітету Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.

Чоловіки чи жінки: стало відомо, хто в Україні більш охоче відкриває бізнес під час війни

Бізнес. Фото: з відкритих джерел

Нардеп розповіла, що за час повномасштабної війни в Україні жінки відкрили 84 916 нових ФОПів – майже половину (48%) від усієї кількості нових бізнесів.

Серед усієї кількості діючих ФОПів найбільше жінок у Донецькій, Луганській та Хмельницькій областях, а найменше – у Києві, на Тернопільщині та Харківщині.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський виступив із відеозверненням щодо реалізації ініціативи Європейського Союзу "Шляхи солідарності" (Solidarity Lanes). Мета – сприяти налагодженню та вдосконаленню альтернативних маршрутів експорту української сільськогосподарської продукції у зв'язку з блокуванням чорноморських портів, а також забезпечити можливість імпорту необхідних товарів в Україну. А Кабмін ухвалив рішення про розширення акваторії морських портів на Дунаї (в Ізмаїлі, Рені та Усть-Дунайську), повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Про що говорять ці рішення? Як ще можна покращити ситуацію з експортом-імпортом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Кабмін запускає ще два індустріальні парки: що це означає – як ще допомогти економіці під час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини