Головна Новини Бізнес економіка Чому депутати не задоволені роботою Мінінфраструктури й які кадрові зміни назрівають
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому депутати не задоволені роботою Мінінфраструктури й які кадрові зміни назрівають

Депутати звертаються до прем'єра, щоб змінити голову правління УЗ

17 грудня 2021, 17:19
Поділіться публікацією:

Керівниця тимчасово-слідчої комісії(ТСК) Верховної Ради щодо оцінки стану Укрзалізниці Юлія Гришина прокоментувала роботу керівництва УЗ та міністра інфраструктури.

Чому депутати не задоволені роботою Мінінфраструктури й які кадрові зміни назрівають

Керівництво УЗ чекають кадрові зміни, фото з відкритих джерел

За її словами, 17 грудня сталася ситуація, коли вперше не було проведено засідання ТСК, оскільки на виклик Комісії вкотре не зреагував міністр інфраструктури Олександр Кубраков, не зреагував голова правління Олександр Камишін, вони не прибули на засідання.

Також народна депутат розповіла, що не було виконано доручення прем'єра, оскільки він доручив їм бути присутніми на засіданні ТСК і доповідати по важливих питаннях. Але 17 грудня чиновники не з'явилися на засідання. За її словами, за п'ять місяців роботи Камишіна та Кубракова не виконуються норми Указу президента, постанови Кабміну, Угоди про асоціацію з ЄС.

"Усі ці реформи продовжують бути зірваними на сьогодні. Керівництво АТ "Укрзалізниця" не в змозі виконати ті завдання, які на нього покладено. Тому ми звертаємося до прем'єр-міністра України, щоб була забезпечена робота державних органів в Україні. Ми проголосували, щоб визнати незадовільною роботу Мінінфраструктури і УЗ з приводу виконання проміжного звіту ТСК. Жодної рекомендації з десятків не було виконано. Ми звернулися до прем'єра щодо непродовження контракту з головою УЗ, оскільки в нього контракт вже закінчується. Він не може надалі продовжувати керувати державним стратегічним підприємством", — говорить Юлія Гришина.

Як повідомляв портал "Коментарі", як вплине на роботу виробників закон про локалізацію виробництва в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини