Головна Новини Бізнес економіка Ціни на нафту впали за день
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на нафту впали за день

За сьогодні ціни на нафту впали на 5%

29 жовтня 2020, 17:50
Поділіться публікацією:

У четвер, 29 жовтня, ціни на нафту впали на 5%. Про це повідомляє "Інтерфакт-Україна" з посиланням на дослідження Trading Economics.

Ціни на нафту впали за день

За даними провідних економістів, головна причина такого падіння — нові карантинні обмеження, які були введені в багатьох країнах Європи. На даний момент грудневі ф'ючерси на нафту марки Brent стоять 37,12 долара за барель, що майже на два долари менше від котирувань на попередніх торгах.

Раніше "Коментарі" дізналися у експертів, як відіб'ється на Україні падіння цін на нафту.

Голова Комітету з питань розвитку економічної конкуренції при ТПП України, Директор в Науково-технічному центрі "Психея" Сергій Сапегін пояснює: "Коли говорять про світові ціни на нафту, мають на увазі, як правило, ф'ючерсні ціни. Тобто, ресурс нафти, який буде надходити на ринок в наступні місяці або навіть роки. у зв'язку з цим на формування цін на таку нафту в більшій мірі впливають події, які ще не відбулися, але можуть відбутися і очікування учасників ринку щодо зміни факторів, що роблять найбільший вплив на ціноутворення. найбільш важливі з них — попит і пропозиція ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини