Головна Новини Бізнес економіка Дефіцит пального в Україні: ситуація зміниться, але ціни "злетять"
commentss НОВИНИ Всі новини

Дефіцит пального в Україні: ситуація зміниться, але ціни "злетять"

Влада працює над вирішенням цього питання

5 травня 2022, 23:13
Поділіться публікацією:

Керівник  гуманітарного штабу Київського регіону  Олексій Кулеба запевнив, що вже швидко всі забудуть про  дефіцит енергоносіїв .

Дефіцит пального в Україні: ситуація зміниться, але ціни "злетять"

Дефіцит пального в Україні (фото з відкритих джерел)

Про це  посадовець розповів, розмістивши власне відеозвернення, яке можна переглянути  в його  Telegram-каналі.

Згадуючи про поки існуючу проблему  пального, Кулеба закликає  мешканців Київщини  сприйняти її, розуміючи виклики сьогоднішнього дня.

"Окупанти знищують нашу інфраструктуру, а це спричиняє труднощі з поставкою товарів. Звичайно, це стосується і пального. Під час війни подібні речі передбачені, і влада робить все для того, щоб швидко налагодити цю ситуацію. Розуміємо також, що пальне подорожчає... Єдиним постачальником пального буде Європейський Союз, і відповідно, ціна на пальне буде на рівні з сусідніми країнами", — зазначив керівник гуманітарного  штабу.

Як наголосив посадовець, першочерговий пріоритет в забезпеченні пальним надається українським Збройним силам, медикам, рятувальникам та волонтерам,  далі на черзі – критичні  галузі економіки.

"Постачання пального налагодиться в найближчий час, в найближчі дні. Прошу всіх мешканців області: будь ласка, зберігайте спокій. Влада працює над вирішенням цього питання і незабаром дефіцит пального буде покритий", — підсумував очільник гуманітарного штабу Київської області.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що міністр розповіла, коли проблема буде вирішена проблема з дефіцитом пальногоВідчутні перебої  з поставками на вітчизняних АЗС, що утворилися в  ці дні в деяких   регіонах  країни, будуть ліквідовані  протягом тижня. Про це повідомила перший віцепрем'єр – міністр економіки Юлія Свириденко. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини