Головна Новини Бізнес економіка Єврокомісія підтвердила високу якість української молочної продукції
commentss НОВИНИ Всі новини

Єврокомісія підтвердила високу якість української молочної продукції

Магалецька розповіла, що Держпродспоживслужба продовжить контролювати й відкривати нові експортні ринки з колегами з МЗС

23 жовтня 2021, 15:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Єврокомісія завершила аудит офіційного контролю над виробництвом і сертифікацією молока і молочних продуктів з України, що призначені для експорту в країни Європейського Союзу. Про це повідомила глава Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів Владислава Магалецька на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Єврокомісія підтвердила високу якість української молочної продукції

ЄС підтвердив високу якість українського молока. Фото: пресслужба Держпродспоживслужби

Повідомляється, що перевірка проводилася навесні, у березні, а після цього тривала офіційна оцінка її результатів.  Держпродспоживслужба успішно подолала останній етап перевірок і офіційно пройшла місію.

"Таким чином ми підтвердили Європі й світу, що наша система державного контролю ефективна і дієва", — зазначила Магалецька.

Політичний діяч привітала всіх причетних до цього рішення фахівців і представників молочної галузі України. І зазначила, що Держпродспоживслужба продовжить контролювати й відкривати нові експортні ринки з колегами із МЗС.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Україні приземлився літак з третьою (заключною) партією додаткової міжнародної допомоги від уряду Сполучених Штатів Америки. Для потреб Збройних сил України доставлені боєприпаси, протитанкова і високоточне озброєння, а також медичне майно. Попереднє дві партії вантажу прибули в Україну 10 і 18 жовтня. Детально про це читайте у нашій статті. 

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що за останній тиждень в Україні зросли ціни на деякі овочі. Зазначається, що найбільше змінилися ціни на кабачки й огірки.  Докладніше про це читайте  в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини