Головна Новини Бізнес економіка В Україні подорожчали овочі: названі нові ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подорожчали овочі: названі нові ціни

Найбільше змінилися ціни на кабачки і огірки

23 жовтня 2021, 08:45 comments1004
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

За останній тиждень в Україні зросли ціни на деякі овочі. Про це повідомляє видання AgroTimes.

В Україні подорожчали овочі: названі нові ціни

В Україні подорожчали овочі. Фото з відкритих джерел

Так, за цей період виросли в ціні кабачки і огірки. Їх вартість стала більше приблизно на 2-3 гривні за один кілограм. Зараз на оптових ринках кабачки обійдуться покупцеві в середньому в 20 гривень за кг. Ціна на огірки зараз становить від 25 до 28 гривень за один кілограм.

До 6 гривень за кг подорожчала білокачанна капуста. Молода капуста обійдеться від 10 до 12 грн / кг. Голубцова — 9 грн / кг. Цвітну капусту продають по 25 гривень за кілограм. Вартість брокколі — приблизно 45 грн за один кілограм.

Змінилися також ціни і на цибулю. Зараз її можна придбати за 8-8,50 грн / кг. Морква подорожчала до 6,50 грн / кг, а цінник на буряк виріс до 6 гривень за один кілограм. Картопля також продається по 6 грн за кілограм. Томати в середньому по Україні зараз стоять до 25 гривень за 1 кг. Ціни на томати-сливки варіюється від 10 до 12 гривень.

Крім того зросли ціни на часник. На сьогоднішній день його вартість становить від 40 до 80 гривень за 1 кг. Гарбуз продають за 2-2,50 грн за кг. Перець Білозерка виріс в ціні до 4,50-7 грн. Також незначно подорожчала солодка кукурудза. Її вартість на сьогоднішній день становить до 4 грн / кг.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зараз в Україні у продажу залишаються персики і багато інших літніх фруктів. Однак їх вартість значно збільшилася за останній час. Аналітики озвучили актуальні ціни на фрукти.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Україні подорожчала свинина. З початку 2021 року в Україні на 11% зросла вартість цього м'яса. Фахівці розповіли, чи будуть найближчим часом зростати ціни на свинину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини