Головна Новини Бізнес Агро В Україні змінилися ціни на фрукти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінилися ціни на фрукти

Названо актуальні ціни на фрукти

11 жовтня 2021, 18:23 comments1829
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У жовтні на українському ринку значно змінилися ціни на фрукти. Про це повідомляє AgroNews, посилаючись на видання "Таймер".

В Україні змінилися ціни на фрукти

Ціни на фрукти в Україні. Фото з відкритих джерел

На сьогодні у продажу залишаються персики та багато інших літніх фруктів. Варто зазначити, що ціни на них досить приємні для покупців. Так, наприклад, кілограм персиків обійдеться приблизно в 35-40 гривень. Якщо ж говорити про груші, то тут вартість дуже різниться, у деяких місцях їх продають від 15 до 20 гривень за кілограм, а в інших — до 60 гривень за кілограм. У супермаркетах груші можна придбати за 30 грн/кг.

Цінник на різні види винограду на ринках зараз стартує від 25 грн за кілограм. Однак у деяких місцях вартість доходить до 60 грн/кг. Що стосується магазинів, то там вартість складе від 35 гривень за один кілограм.

Також у продажу зараз залишаються сині сливи. На ринку кілограм обійдеться від 15 до 35 гривень/кг. У магазинах ціни не змінилися, один кілограм обійдеться приблизно в 30 гривень.

Яблука на ринках обійдуться покупцям від 20 до 25 гривень за кілограм. У супермаркетах фрукт продається за ціною від 20 гривень за кілограм.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Україні дорожчає популярний овоч. Менш ніж за один тиждень цінник зріс на 16%. Зараз багато фермерів відмовилися від продажу і вважали за краще закладати в сховища свій урожай.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що незабаром в Україні значно здорожчає цибуля. Експерти назвали, в якому місяці відбудеться зростання цін на овоч. Фермери, яким вдасться зберегти урожай, залишаться за підсумком у виграші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://timer-odessa.net/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини