Головна Новини Бізнес Агро В Україні подорожчає популярний овоч
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подорожчає популярний овоч

Фермери, яким вдасться зберегти урожай, залишаться у виграші

6 жовтня 2021, 19:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вартість такого популярного овоча, як цибуля, незабаром стане набагато вище сьогоднішньої. Про це повідомляє журнал для городників "Плантатор".

В Україні подорожчає популярний овоч

В Україні подорожчає цибуля. Фото з відкритих джерел

Директор з розвитку бізнесу компанії з продажу техніки для зберігання Van Dijk Technics Андрій Марущак зазначив, що за прогнозами, цінник на цибулю в країні стане значно вище після Нового року. До цього вартість овоча буде середньою.

2021 рік став складним для фермерів, оскільки погодні умови буквально псували, а іноді й знищували чималу частину врожаю. Так, наприклад, в кінці літа поточного року овочівники заявили, що більше не хочуть вирощувати буряк, огірки, капусту та моркву. Ці овочі є досить популярними на ринку. Головною причиною тому стали кліматичні зміни, недолік вологи, а також шкідники. Все це впливає на кінцевий стан овоча.

Марущак вважає, що ті фермери, яким вдасться правильно зберегти урожай, залишаться в остаточному підсумку у виграші, коли ціни на цибулю стануть значно вище в січні 2022 року.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Україні значно впали ціни на столовий буряк. Всього за тиждень ціни на овоч стали нижче на 2-3 гривні. Однак експерти попереджають, що незабаром цінник на столовий буряк знову злетить. Детальніше про це читайте у нашій статті.

Також портал "Коментарі" писав про те, що в Україні подорожчала курятина. В цілому цінник на продукт став вище на пару відсотків. Навіть попри це такий вид м'яса залишається найдешевшим у країні. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

7 жовтня 2021, 01:25

А что при команде "Зе" у нас дешевеет ?


Новини