Головна Новини Бізнес економіка Коломойський розпочав дискредитаційну кампанію проти суддів, які розглядають його справу
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський розпочав дискредитаційну кампанію проти суддів, які розглядають його справу

Бізнесмен намагається заплямувати суддів, які розглядають порушену проти нього кримінальну справу

24 лютого 2024, 21:25
Поділіться публікацією:

Бізнесмен Ігор Коломойський, який є фігурантом кримінальної справи про шахрайство та відмивання грошей, розпочав інформаційні атаки проти суддів, які розглядають його справу.

Коломойський розпочав дискредитаційну кампанію проти суддів, які розглядають його справу

Коломойського підозрюють у шахрайстві. Фото з відкритих джерел

Як йдеться у матеріалі KP.UA, для реалізації дискредитаційної кампанії на "1+1" було створено проєкт "Хапуга.UA". Журналісти зазначають, що, прикриваючись викриттям корупції в судовій сфері, телеканал публікує сюжети, в яких фігурують виключно судді, які розглядають справу Ігоря Коломойського.

Серед служителів Феміди, про яких в сюжетах поширюють неправдиву інформацію, є Тетяна Кагановська. Саме ця суддя свого часу залишила під вартою Максима Микитася, який очолював "Укрбуд" та, згідно з даними слідства, здійснив махінації з квартирами Нацгвардії. Крім того, суддя продовжила домашній арешт сумнозвісному наміснику Києво-Печерської лаври Павлу Лебідю.

У матеріалі видання стверджується, що за допомогою тиску на суддів одіозний олігарх намагається уникнути ув'язнення.

Як відомо, Ігоря Коломойського підозрюють в шахрайстві, відмиванні грошей, незаконних діях з документами, заволодінні чужим майном і легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом. Група "1+1 media" – один з найбільших медіахолдингів Східної Європи. Він об'єднує серед іншого телеканали "1+1", "2+2", ТЕТ, новинні сайти ТСН.ua та Главред, інформаційне агентство "УНІАН".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український бізнесмен Ігор Коломойський, який зараз знаходиться під вартою, передав свої корпоративні права в медіахолдингу "1+1 media" в управління трудовому колективу в особі чинного генерального директора компанії Ярослава Пахольчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 лютого 2024, 22:02

Треба пам'ятати, що Беня, як і його "групи", є найбільшим рейдером. Всі компанії і бізнес, які ставали його партнерами-контрагентами, в подальшому були поглинуті. Прикладом для спостерігання (Що буде далі?) може стати Київстар. Вони розпочали з Бенею спільний проект Київстар ТV. Пройшло всього кілька місяців і Київстар, зовсім випадково, потрапив під кибер-атаку. Почалась інформаційна компанія дискредитації, ненадійності, можливої націоналізації Фюрером - Zе-лялькою Бені. Саме так, перед поглинанням, зменшується ринкова вартість компанії-жертви. Далі: пряме поглинання чи через націоналізацію. Божі комбінатори талановиті в цьому. Обрізані 52-мільйону Україну отримали у власність і пиляють собі на корить, а країні на - хана. Кошерні зараз фермерів у ЄС знищать/збанкрутують і отримають зернову монополію у ЄС.


Новини