Головна Новини Бізнес економіка Мільярдер Уоррен Баффет розповів, як не втратити гроші через COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільярдер Уоррен Баффет розповів, як не втратити гроші через COVID-19

За другий квартал цього року прибуток його холдингової компанії Berkshire Hathaway виросла на 87%

12 жовтня 2020, 16:04
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу вплинула на фінансовий стан багатьох людей, в тому числі на відомого американського підприємця Уоррена Баффета. Мільярдер дав кілька цінних порад, як мінімізувати ризики матеріального збитку, передає видання 24tv.

Мільярдер Уоррен Баффет розповів, як не втратити гроші через COVID-19

Уоррен Баффет. Фото: rbc

Виявляється, Баффет ще у 2019 попереджав, що станеться "мегакатастрофа". А у своєму недавньому інтерв'ю розповів, що завжди відчував, що пандемія рано чи пізно станеться.

Підприємець каже, що його компанія, яка займається страховим бізнесом, теж зазнала чималих збитків. Але вже незабаром вона з ними впорається і знову буде готова повернутися до колишнього життя. Уоррен впевнений, що завжди потрібно бути готовим до всього, тому краще застрахувати своє життя — це забезпечить фінансовий захист вашим близьким.

Наступна важлива рекомендація — не накопичувати борги на кредитній карті. Баффет розповів історію про свою знайому, яка несподівано виграла гроші. Вона не знала, на що їх витратити, хоча заборгованість по її кредитці становила 18 відсотків.

"Якби я заборгував грошей під 18%, то перше, що зробив би з будь-якими доходами — виплатив би борг. Не можна прожити життя, позичаючи гроші під такі ставки й бути у виграші", — говорить він.

Мільярдер також упевнений в тому, що у кожного повинен бути довгостроковий план дій. Ніхто з нас поняття не має, чого очікувати в майбутньому, тому інвестори повинні готуватися до потенційно тривалого відновлення. А зробити це можна за допомогою правильного фінансового планування, яке вбереже від необдуманих дій.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що відомий мільярдер пояснив, чи є у вас шанс досягти успіху в бізнесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини