Головна Новини Бізнес економіка На Одещині ​«штампували» фабульну брендову парфумерію
commentss НОВИНИ Всі новини

На Одещині ​«штампували» фабульну брендову парфумерію

Діжка з концентратом, помпа та обладнання для автоматичного розливу – фігуранти демонструють налагоджений процес

7 березня 2023, 20:45
Поділіться публікацією:








На Одещині правоохоронці Бюро економічної безпеки викрили масштабне виробництво підробленої парфумерії. Вилучили фальсифікованих товарів та обладнання на 70 млн грн, пишуть "Коментарі".

На Одещині ​«штампували» фабульну брендову парфумерію

В Одеській області викрили масштабне виробництво підробленої парфумерії

У ході обшуків вилучено 40 тисяч флаконів готової продукції близько 50 найменувань, автоматизована установка для розливу та змішування рідин, друкарський верстат та необхідна сировина й пакування. Серед контрафактної парфумерної продукції відомі світові бренди.

Загалом правоохоронці на Одещині та в Одесі провели 19 обшуків та викрили організовану злочинну групу (ОЗГ), до якої входили громадяни Сирії та України. Вони обладнали декілька місць виробництва та долучили до протизаконної діяльності й низку громадян України. Кожному з членів угрупування було відведено чітку роль у процесі виробництва, зберігання чи продажу контрафакту. Фальсифіковану парфумерію продавали гуртом та у роздріб через українські інтернет-сайти, телеграм-канали та у торгових точках ринку "7 кілометр".


"Коментарі" також писали про те, що в Закарпатській області представники Служби безпеки України викрили угрупування контрабандистів, яке мали власний гелікоптер і за його допомогою переправляли контрабандні цигарки на території країн Євросоюзу.

Як повідомляв портал "Коментарі", бюро економічної безпеки запобігло спробі незаконного виведення через морський термінал Миколаєва понад млн доларів за кордон під час військового становища.

Читайте також на порталі "Коментарі" - на тютюновій фабриці знайшли 1,6 млн пачок безакцизних цигарок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини