Головна Новини Бізнес економіка ОПЕК збільшив нафтовидобуток: ціна на копалину помітно впала
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЕК збільшив нафтовидобуток: ціна на копалину помітно впала

Після рішення ОПЕК збільшити видобуток нафти, вартість бареля почала коливатися від 40 до 45 дол

16 липня 2020, 13:57
Поділіться публікацією:

Після того, як країни з експорту нафти домовилися про збільшення її видобутку, до четверга її вартість "чорного золота" впала і коливається в діапазоні 40-45 доларів США за барель. Про це повідомляє видання The Reuters.

ОПЕК збільшив нафтовидобуток: ціна на копалину помітно впала

Нафта марки Brent подешевшала на 0,71% до 43,48 долара за барель до 13:00 за київським часом, нафта WTI знизилася на 1,09% до 40,75 долара за барель. Обидва контракти зросли на 2% днем раніше після різкого падіння запасів нафти в США.

"На ринку нафти все нормалізується", — сказав Норберт Рюккер, голова відділу економічних досліджень в Julius Baer.

Очікується, що ціни на нафту залишаться обмеженими, оскільки збільшення попиту з країн ОПЕК, ймовірно, буде поглинуте відновленням попиту, сказав Цутому Косуге, президент дослідницької компанії Marketedge Co.

"Я очікую, що  наступного місяця Brent буде дотримуватися жорсткого діапазону між 40,50 — 46,50 доларів", — зазначив він, додавши, що зростання напруженості у відносинах між Китаєм і США може вплинути на настрої на ринку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що країни ОПЕК ухвалили рішення, що потрібно знизити скорочення видобутку нафти, що могло сильно вдарити по світовій економіці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини