Головна Новини Бізнес економіка Платіжка за опалення більше 10 тисяч: як українці реагують на зростання тарифів
commentss НОВИНИ Всі новини

Платіжка за опалення більше 10 тисяч: як українці реагують на зростання тарифів

"Як вам така арифметика", - обурився українець

20 січня 2021, 20:43 comments1061
Поділіться публікацією:

Українці в соціальних мережах запустили флешмоб "у кого платіжка за тепло виявиться найвищою". І, схоже, він тільки починає набирати обертів. Житель Києва Станіслав Липовський розмістив на своїй сторінці фотографію квитанції, яку він отримав за опалення квартири. Повідомляється, що за грудень йому нарахували більше 10-ти тисяч гривень за 100 квадратних метрів.

Платіжка за опалення більше 10 тисяч: як українці реагують на зростання тарифів

Комунальні тарифи 2021. Фото: thepage.ua

У публікації можна побачити, що киянин "замалював" суму боргу, однак залишив QR-код, за допомогою якого вдалося встановити: тільки за опалення у нього заборгованість в розмірі понад 70-ти тисяч гривень.

Платіжка за опалення більше 10 тисяч: як українці реагують на зростання тарифів - фото 2

Передбачається, що такий борг міг з'явитися через те, що не було лічильника на опалення. Люди, у яких вдома невстановлений лічильник, повинні самостійно оплачувати різницю між показником будинкового лічильника і всіх квартирних лічильників. Загальний борг цієї квартири вже перевищив 118 тисяч гривень.

Відомо, що Кабінет міністрів з лютого знизив тарифи на газ на 30 відсотків. Тому опалення може подешевшати з 5,4 до 3,8 тис. Грн.

Додамо, що українці витрачають на опалення одного квадратного метра 11 кубів газу. Якщо житлова площа близько 50-ти квадратів, то в місяць може витратитися приблизно 550 кубів.

Як повідомляло видання "Коментарі", українка отримала шокуючу квитанцію за тепло. У Telegram-каналі Pavlovsky news з'явилася інформація про те, що жителька Києва Ольга отримала рахунок від "Київтеплоенерго" на 22 тисячі гривень за 85 квадратних метрів в новобудові. Так що 12 тисяч за опалення — це ще "квіточки", пишуть обурені користувачі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

20 січня 2021, 21:57

Ну ты смотри, еще и сам виноват, счетчик не поставил!))) А ведь пидорасы от власти, включая самого главного гандона ( зеленое гавно ) сделали все, чтобы он не смог его установить))) Счетчик на каждый стояк батареи и плюс его тарирование каждые пару лет за свой счет. ну чтобы нивелировать разницу между теми у кого нет счетчика))) Зеленое гавно - Браво! Как был пидорасом, так и остался! А еще удивляются, почему не любят жидов и пидорасов)))))


Новини