Головна Новини Бізнес економіка S&P 500 и Dow Jones досягли рекордних максимумів: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

S&P 500 и Dow Jones досягли рекордних максимумів: названі причини

Останній тиждень став вдалим для більшості індексів

7 травня 2021, 21:55 comments1138
Поділіться публікацією:

Індекс S&P 500 й індекс Dow Jones досягли рекордних максимумів у п'ятницю, в той час, як Nasdaq відновився разом з сильно зваженими зростаючими акціями, оскільки дані по зайнятості в США послабили побоювання з приводу перспектив зростання ставок. Про це пише Reuters.

S&P 500 и Dow Jones досягли рекордних максимумів: названі причини

S&P 500 и Dow Jones досягли рекордних максимумів

Згідно зі звітом Міністерства праці США, зростання числа робочих місць в країні несподівано сповільнилося у квітні, ймовірно, стримуване нестачею робочих місць.

Звіт пом'якшив деякі побоювання з приводу зростання інфляції та потенційно вищих процентних ставок в США, які, як побоюються деякі інвестори, завдадуть шкоди зростаючим компаніям з високою оцінкою.

Сильно зважені акції таких компаній, як Microsoft Corp, Apple Inc і Alphabet, виросли.

Індекс Dow Jones Industrial Average виріс на 168,97 пункту, або на 0,49%, до 34 717,5 пункту, а індекс S & P 500 — на 24,47 пункту, або на 0,58%, до 4 226,09 пункту. Обидва індекси були на шляху до своєї кращої тижня з березня.

Індекс Nasdaq Composite додав 87,49 пункту, або 0,64%, до 13 720,33 пункту, але як і раніше був налаштований на тижневе зниження.

Платіжна фірма Square Inc зросла на 3,7% після того, як повідомила про краще, ніж очікувалося, квартальні прибутки, бо зростаючий попит на біткоіни підживити стрибок в криптовалютних транзакціях по його застосуванню.

Виробник потокових пристроїв Roku Inc підскочив на 11,4% після оптимістичного прогнозу виторгу, в той час, як виробник фітнес-обладнання Peloton Interactive виріс на 6,1%, оскільки він планував кроки по підвищенню безпеки обладнання.

Акції Expedia Group Inc зросли на 6,8%, оскільки аналітики підвищили цільовий рівень цін в надії на те, що вона продовжить отримувати вигоду з відновлення туристичної індустрії.

Індекс S&P 500 зафіксував 147 нових 52-тижневих максимумів і один новий мінімум; індекс Nasdaq Composite зафіксував 132 нових максимуми та 48 нових мінімумів.

Раніше "Коментарі" писали, що українські експерти назвали основні умови для появи в Україні цивілізованого фондового ринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини