Головна Новини Бізнес економіка Скільки українців оформили картку для "Національного кешбеку": опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців оформили картку для "Національного кешбеку": опитування

Соціологи фіксують, що рівень участі у програмі тим вищий, чим вищий рівень добробуту респондентів.

сьогодні, 15:38
Поділіться публікацією:

Соціологи з'ясували, що 21% серед опитаних українців оформили банківську картку для участі у програмі "Національний кешбек". Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать дані опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова.

Скільки українців оформили картку для "Національного кешбеку": опитування

Програма Національний Кешбек. Фото з відкритих джерел

У дослідженні зазначається, що рівень участі у програмі тим вищий, що вищий рівень добробуту респондентів (від 14% серед тих, хто відповів, що їхня родина "ледве зводить кінці з кінцями" до 24,5% серед тих, хто відповідає, що " живе забезпечено").

Також набагато більше українців беруть участь у цій програмі та при цьому мають найвищий освітній рівень (від 12% серед тих, хто має неповну або загальну середню освіту, до 28% серед тих, хто має вищу освіту).

Якщо ж говорити про вікову категорію, то найменше у програмі беруть участь людей, яким уже виповнилося 60 і більше років. Усього 12% людей похилого віку підключилися до програми "Національний кешбек". Тоді як і в інших вікових групах – від 22% до 29%.

"Відповідаючи про головну причину, чому вони не оформили банківську карту для участі в цій програмі, більшість із тих, хто не бере в ній участі (або 40% усіх опитаних), назвали причиною відсутність інформації про програму. 14% серед усіх опитаних вважають, що участь у цій програмі їм нічого не дасть, 8% просто ще не встигли оформити банківську картку для участі в програмі, але збираються це зробити пізніше. 5% респондентів назвали головною причиною те, що їм незрозуміло, як саме потрібно оформлювати цю картку, і 2% — що процедура участі у програмі є надто складною. 2% респондентів взагалі не користуються банківськими картками. 0,7% опитаних відповіли, що рідко купують українські товари", — йдеться в дослідженні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — програма "Національний кешбек" : 663 тисячі учасників вже бачать свої нарахування в Дія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини