Головна Новини Бізнес економіка Світовий лідер з рекрутингу H&S заходить в Україну: як це вплине на бізнес
commentss НОВИНИ Всі новини

Світовий лідер з рекрутингу H&S заходить в Україну: як це вплине на бізнес

Компанія з консалтингу та рекрутингу Heidrick & Struggles вийде на український ринок послуг

22 грудня 2021, 10:01 comments1034
Поділіться публікацією:

Відомо, що Heidrick & Struggles (H&S), що спеціалізується на консалтингу та рекрутингу, вирішила купити українську WE Partners. Таким чином компанія виходитиме на український ринок. Про це пише Forbes.

Світовий лідер з рекрутингу H&S заходить в Україну: як це вплине на бізнес

На український ринок виходить світовий лідер, фото з відкритих джерел

Наразі H&S працює й в Росії, всього в неї нараховують кілька десятків офісів в 32 країнах світу. Компанія займається наймом топових менеджерів до компаній, допомагає підприємствам чи компаніям трансформуватися, пристосуватися до сучасних вимог ринку, а також проводить консультації на теми кар'єрного зростання. До числа клієнтів H&S входять світові лідери: Google, Microsoft, Westinghouse Electric, Apple.

Повідомляється, що скорочення персоналу української компанії WE Partners не буде, принаймні до 2027 року. Угода між компаніями передбачає запровадження мотиваційної програми. Сума угоди може сягнути 10 млн доларів США, однак остаточна ціна не розголошується.

За словами співвласниці WE Partners Тетяни Фурцевої, H&S забезпечить українському ринку доступ до глобальної експертизи. Ця компанія свого часу допомогла найняти Microsoft Сатью Наделлу, Apple — Тіма Кука. Компанія H&S — це світові лідери, що роблять точні прогнози та запроваджують інновації.

Як розповів керівник українського офісу Korn Ferry Роман Бондар, вихід світового лідера на український ринок сприятиме розвитку ринку та підвищенню якості консалтингових та рекрутингових послуг.

Про WE Partners відомо, що вони наймають та допомагають розвиватися топ-менеджерам, а також проводять експертизу в таких галузях економіки: промисловість, технології та телекомунікації, споживчий ринок і роздрібна торгівля, аграрна промисловість, охорона здоров'я, фінансова сфера.

Відомо, що рекрутингова компанія в Україні за найм топ-менеджера отримує в середньому до 35 тисяч доларів, однак оплата послуг може бути й більшою, іноді суми можуть сягати 200 тис. доларів.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти розказали, чим може обернутися пенсійна реформа і чи можна заощаджувати у гривні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини