Головна Новини Бізнес економіка У НБУ погодили покупку Ярославським банку Пінчука
commentss НОВИНИ Всі новини

У НБУ погодили покупку Ярославським банку Пінчука

Ярославський отримає 100% акцій банку "Банк Кредит Дніпро"

31 липня 2020, 17:42
Поділіться публікацією:

Національний банк України (НБУ) погодив бізнесмену, власнику та президенту групи DCH Олександру Ярославському пряме придбання істотної участі у розмірі 100% статутного капіталу АТ "Банк Кредит Дніпро". Рішення прийняв Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем 30 липня. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на пресслужбу НБУ.

У НБУ погодили покупку Ярославським банку Пінчука

"Заявник зобов'язався надавати банку повну фінансову підтримку для забезпечення належного фінансового стану", — йдеться в повідомленні.

За даними НБУ, на сьогодні контролером АТ "Банк Кредит Дніпро" є Віктор Пінчук, який побічно володіє 100% статутного капіталу банку.

"Це банк для бізнесу: кредитувати, заробляти, будувати, посилювати. Постараємося з 18-20 місця швидко вивести в першу п'ятірку", — розповів власник DCH.

Нагадаємо, у квітні 2020 року Антимонопольний комітет надав Ярославському дозвіл на придбання понад 50% акцій банку "Кредит-Дніпро" після того, як бізнесмен надав пакет необхідних документів Національному банку України для узгодження угоди.

Раніше "Коментарі" писали, що Національний банк України оцінив спад ВВП у другому кварталі 2020 року на рівні 11% в річному вимірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини