Головна Новини Бізнес економіка Україна оголосила в розшук відомого російського олігарха
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна оголосила в розшук відомого російського олігарха

Російського бізнесмена Фрідмана оголосили у розшук в Україні

20 грудня 2023, 20:03
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України оголосила в розшук відомого російського олігарха Михайла Фрідмана, проти якого раніше в Україні ввели санкції. Відповідна інформація з'явилася в базі даних на сайті Міністерства внутрішніх справ.

Україна оголосила в розшук відомого російського олігарха

Михайло Фрідман – російський олігарх. Фото з відкритих джерел

Згідно з оприлюдненими на сайті МВС даними, Україна оголосила російського олігарха в розшук 10 жовтня 2023 року.

СБУ інкримінує Михайлу Фрідману частину 3 статті 110-2 Кримінального кодексу України.

Російського олігарха розшукують за звинуваченням у фінансуванні дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки України оголосила у розшук Володимира Гундяєва, який очолює Російську православну церкву. В Україні Володимиру Гундяєву інкримінують ч. 3 ст. 110 ККУ (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 2 ст. 437 ККУ (ведення агресивної війни або агресивних воєнних дій). 

Раніше українські правоохоронці оголосили Володимиру Гундяєву підозру за "благословення" вбивств українців російськими окупантами. За даними слідства, для антиукраїнської пропаганди патріарх Кирило використовує релігійні громади РПЦ на території Росії та представників УПЦ МП в Україні. 

"Коментарі" також повідомляли, що близько 40% українських підприємств, які є членами Американської торговельної палати в Україні, переконані, що у 2025 році війна з Росією закінчиться. Ще 24% респондентів відповіли, що, на їхню думку, війна закінчиться у 2024 році, а 17% — що через 5 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини