Головна Новини Бізнес економіка Українці за 10 років втратили трильйон доларів – Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці за 10 років втратили трильйон доларів – Шмигаль

Глава уряду назвав причини, через які Україна втратила таку суму ВВП

6 листопада 2020, 12:33 comments1563
Поділіться публікацією:

Повз усіх українців за останні 10 років "пройшов" 1 трлн доларів. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час виступу на презентації економічного аудиту країни та векторів розвитку до 2030 року.

Українці за 10 років втратили трильйон доларів – Шмигаль

"1 трильйон доларів ВВП нереалізованого потенціалу. Саме стільки втратила Україна через постійні зміни векторів, незавершені реформи та відсутність довгострокової економічної стратегії", — йдеться у повідомленні глави Кабміну.

Такий показник з’ясували експерти й аналітики, які разом з урядом, народними депутатами, бізнесом провели економічний аудит країни, назвавши його Re:Think. Результати цієї глобальної роботи були публічно представлені сьогодні, 6 листопада. Також було озвучено вектори економічного розвитку на найближчі 10 років.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів представив результати економічного аудиту країни та економічне бачення до 2030 року. На підставі отриманих даних, фахівці вже зробили висновок про тотальне розкрадання запасів. Наслідки результатів і можливі подальші дії уряду проаналізували українські експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини