Головна Новини Бізнес економіка Українцям уріжуть субсидії: чим обґрунтоване рішення влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям уріжуть субсидії: чим обґрунтоване рішення влади

Частину передбачених на субсидії грошей спрямують на ДБР, Мін'юст та іншим відомствам

2 вересня 2020, 20:08
Поділіться публікацією:

Бюджетний комітет Верховної Ради підтримав законопроєкт №3991, згідно з яким повинні бути внесені зміни до Державного бюджету. Ці зміни зменшать фінансування субсидій на 2,159 млн грн. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Українцям уріжуть субсидії: чим обґрунтоване рішення влади

За словами нардепа, гроші спрямують на ДБР, Міністерство юстиції, обласним держадміністраціям, Міністерству енергетики, а також на будівництво доріг.

Нагадаємо, що з вересня українці будуть платити за газ майже в 1,5 рази більше, ніж у серпні цього року. Так, за тарифом "Місячний", побутові споживачі будуть платити за газ 4,7 грн / куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). У серпні ціна становила 3,24 грн / куб.м Також можна вибрати тариф "Річний": ціна газу з 1 по 15 вересня залишиться на рівні 4,73 грн / куб.м, а з 16 по 30 вересня — складе 5,24 грн / куб. Додамо, що останній тариф передбачає можливість платити за газ рівними частинами протягом року. Тим, хто вибере такий вид оплати за паливо, розрахують рекомендований річний обсяг споживання газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини