Головна Новини Бізнес економіка Українські підприємства переміщують із зони бойових дій: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські підприємства переміщують із зони бойових дій: що відомо

В Україні вже 50 підприємств переміщено

22 березня 2022, 18:30
Поділіться публікацією:

В країні продовжується переміщення  виробництв, які потрапили в зону бойових дій, в  західні регіони України. Там зараз працює 20 компаній, а  всього переміщено 50 виробництв.Про це інформує очільник парламентського комітету з питань податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Українські підприємства переміщують із зони бойових дій: що відомо

Данило Гетманцев розповів про евакуацію українських підприємств (фото з відкритих джерел)

Як зазначив нардеп, 305 підприємств вже будуть транспортувати, а всього  державними органами отримано 906 заявок на майбутнє переміщення. Зараз допомагають запрацювати представникам різного бізнесу: від IT-компаній до машинобудівних. Вони будуть розміщені в основному на території Львівської  та Закарпатської областей.

"У сьогоднішніх умовах, коли Росія здійснює збройну агресію проти України, збереження підприємств та робочих місць є надважливим завданням для нас. Держава допомагає з транспортом, надає можливість розміщують працівників у західних областях. Робимо все, щоб економіка ефективно працювала й надалі", –  прокоментував цю ситуацію Данило Гетманцев.

Долучитись до логістики:  https://docs.google.com/.../1njXVzmzv7nv.../edit...

Заявку на релокацію можна подати за посиланням:https://docs.google.com/.../1ZAbh9DCUkTfQFhtZZM0E.../edit...
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ФОПам відстрочать штрафи за незастосування касових апаратів. Народні обранці можуть до 1 лютого відкласти штрафи для фізичних осіб-підприємців, які так і не обзавелися касовими апаратами, як того вимагає законодавство. Відповідні зміни до законодавства пропонує голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини