Головна Новини Бізнес економіка В Україні дорожчає паливо: скільки коштує бензин на «бюджетних» заправках
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні дорожчає паливо: скільки коштує бензин на «бюджетних» заправках

"Бюджетні" АЗС збільшили вартість бензину на 10-35 копійок

23 квітня 2021, 08:15
Поділіться публікацією:

Автозаправні станції, які відрізнялися "бюджетними" цінами та функціонували в економсегменті, підняли вартість палива на 10-35 копійок. Про це повідомила консалтингова група "А-95".

В Україні дорожчає паливо: скільки коштує бензин на «бюджетних» заправках

Ціни на бензин в Україні: вартість палива на бюджетних заправках. Фото: 24tv.ua

Підвищення цін було прогнозованим. Так мережа заправок UPG збільшила ціни на 30 копійок за літр. Тепер там можна придбати паливо за наступною ціною:

А-95 — 28,20 грн / літр;

А-92 — до 27,20 грн / літр.

Ще одна "бюджетна" заправка Chipo підняла ціну на 32 копійки. Бензин у мережах Sunoil і Marshal подорожчав на 13 і 30 копійок за літр відповідно.

АЗС "Авантаж 7" відзначилася найбільшим зростанням ціни на дизель. За паливо доведеться заплатити на 33 копійки за літр більше.

У мережі "БРСМ-Нафта" дизель зріс у ціні в середньому на 23 копійки за літр. На автозаправній станції Motto паливо зросло на 5 копійок за літр.

В Україні дорожчає паливо: скільки коштує бензин на «бюджетних» заправках - фото 2
В Україні дорожчає паливо: скільки коштує бензин на «бюджетних» заправках - фото 3

Раніше повідомлялося, що ціни на бензин, дизпаливо та газ в Україні — нестабільні. Основні чинники зростання цін із початку року, за словами експерта, це подорожчання цін на нафту і відновлення ділової активності у світі та Україні. Детальніше це питання розкривається в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що зараз відбувається з цінами на паливо. Відомо, що бензин роблять з нафти, і якщо підвищується ціна на "чорне золото", то підвищується вона і на бензин. Але чому вартість палива не падає, коли ціна за барель нафти знижується, як це було в 2018 році? Як дешева нафта вплине на економіку України? Яких прогнозів чекати українським водіям? Відповіді на ці та інші запитання читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://consulting.a95.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини