Головна Новини Бізнес економіка В Україні стало більше сімей, які отримують субсидії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стало більше сімей, які отримують субсидії

У серпні субсидії призначили ще 9,9 тис. сімей

19 вересня 2020, 09:33
Поділіться публікацією:

Субсидії на оплату житлово-комунальних послуг в Україні в минулому місяці отримали 2,946 млн сімей. Водночас у липні 2020 року таких було на 8% менше. Про це пишуть "Українські новини" з посиланням на дані Міністерства соціальної політики України.

В Україні стало більше сімей, які отримують субсидії

Крім того, середній розмір допомоги на оплату послуг житлово-комунального господарства зріс до 279,8 грн, при цьому за місяць до цього цей показник був на рівні 256,73 грн. У різних регіонах розмір субсидії також був різним. Найбільшу допомогу від держави на оплату комуналки отримали жителі Києва — у середньому 488,21 грн. Найменший розмір субсидій у серпні був у Закарпатській області та склав у середньому 149,2 грн.

На фінансування субсидій на оплату послуг ЖКГ в серпні уряд виділив 417,02 млн грн, з них 405,02 млн грн субсідіанти отримали готівкою і ще 11,7 млн грн були нараховані у безготівковій формі.

Раніше "Коментарі" писали, що Міністерство фінансів вдосконалило процедуру перевірки одержувачів соцдопомоги і тепер українців можуть змусити повернути гроші державі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини