Головна Новини Бізнес економіка В Україні стартує нова державна програма: пропонують дешеві кредити на житло та автомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стартує нова державна програма: пропонують дешеві кредити на житло та автомобілі

Передбачається кредитування за ставкою 5% річних

12 січня 2022, 20:45 comments1834
Поділіться публікацією:

Вже з січня цього року в нашій країні почне працювати нова кредитна програма від держави за назвою "Українська мрія". В її рамках наші співвітчизники зможуть оформити кредити всього під 5% річних.

В Україні стартує нова державна програма: пропонують дешеві кредити на житло та автомобілі

В Україні стартує нова державна програма (фото з відкритих джерел)

 Про це представників агентства Інтерфакс-Україна проінформував заступник керівника президентського Офісу Ростислав Шурма.

 Як зазначив посадовець ОП, ця вигідна кредитна  програма буде доступна всім жителям нашої країни, які користуються в повсякденні офіційними доходами.

Співвітчизники, які матимуть можливість стати учасниками програми "Українська мрія", будуть мати чудові можливості отримати дешевий кредит  всього під 5% річних, аби придбати омріяне житло. Також за кредитні кошти можна буде купити електромобіль та отримати бажану освіту або використати їх, щоб змінити професію і, таким чином, покращити своє життя.

 За підрахунками заступника керівника Офісу президента Ростислава Шурми, родина, яка зараз має дохід в розмірі 20-30 тисяч гривень, матиме можливість купити нове житло, площею 60-70 квадратних метрів. При цьому, кожного місяця можливо сплачувати посильні кредитні кошти в розмірі 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скільки кредитів взяли українці, на що витрачаємо і наскільки це виправдано. Серед найбільших зовнішніх кредиторів України — Міжнародний банк реконструкції та розвитку, Міжнародний валютний фонд, Європейський банк реконструкції і розвитку, Канадське експортне агентство, Японське агентство міжнародного співробітництва, Європейський інвестиційний банк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини