Головна Новини Бізнес економіка В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни

Найбільша компанія ринку підвищує ціни на бензин вже в третій раз від початку 2021 року

23 лютого 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

23 лютого ознаменувалося для України підвищенням цін на дизельне паливо і бензин. Зростанням вартості "відзначилася" мережа автозаправних станцій "Приват", повідомляє видання "Цензор.НЕТ", посилаючись на дані моніторингу "Консалтингової групи "А-95".

В Україні знову подорожчав бензин: нові ціни

Ціни на бензин в Україні знову підвищилися. Фото із відкритих джерел

"Приват" є найбільшою консолідованою мережею АЗС в Україні. Їй підпорядковується близько 1540 станцій по всій країні. У цю групу входять бренди "Укрнафта", "Авіас", "ANP" та багато інших. Завдяки черговому перегляду цін на паливо адміністрацією "Привату", українським водіям доведеться платити дорожче на 1 гривню за кожен літр при заправці своєї залізної "конячки".

При цьому на різних майданчиках, які представляють мережу "Приват", ціни зовсім трішки відрізняються.

Так, на АЗС під маркою "Укрнафта" ваш автомобіль заправлять бензином А-92 за 25 грн/л, бензином А-95 — за 26 грн/л. Дизельне паливо обійдеться також у 26 грн / л.

Схожа ситуація, із кількома копійками різниці, і на станціях мережі ANP. Тут вартість дизпалива дорівнює раніше зазначеній у 26 гривень за літр, а ось бензин і правда обійдеться трішки дешевше. За літр А-92 у вас попросять 24,95 грн, за літр А-95 — 25,95 грн.

Варто відзначити, що "Приват", маючи такий великий вплив на паливному ринку України, з початку 2021 року вже втретє підвищує ціни. Двічі це сталося наприкінці січня.

Менше тижня тому, як уже повідомляли "Коментарі", ціни підняли і деякі інші вітчизняні АЗС. Тоді середнє підвищення вартості бензину і дизпалива коливалося в районі 10-55 копійок за літр.

Також на порталі можна дізнатися про глобальні прогнозах експертів щодо ціни на паливо в Україні, яка залежатиме від котирування нафти на світових біржах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини