Головна Новини Бізнес економіка Відновлення бізнесу в Україні: як працюють підприємства під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Відновлення бізнесу в Україні: як працюють підприємства під час війни

В Advanter Group повідомили, що з‘явилися перші ознаки відновлення бізнесу

15 квітня 2022, 20:39
Поділіться публікацією:
Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, багато підприємств припинили свою діяльність, а тисячі українців втратили свою роботу.Advanter Group уважно моніторить ситуацію, що відбувається в українській економіці. Відтак, фахівці провели 4 хвилю дослідження, вивчаючи стан українського МСБ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Advanter Group.
На думку експертів з Advanter Group, є перші ознаки відновлення бізнесу, адже за останні тижні 23% підприємств збільшили обсяг робіт.

"Починаємо публікацію результатів 4 хвилі досліджень стану українського МСБ, що проводяться Advanter Group. З‘явилися перші ознаки відновлення бізнесу. За останні тижні 23% підприємств збільшили обсяг робіт. 43% підприємств фактично не працюють. Разом з тим, 33% співробітників МСБ фактично скорочені. Це близько 1,2 млн працівників",- йдеться у повідомленні.
Відновлення бізнесу в Україні: як працюють підприємства під час війни - фото 2
Відновлення бізнесу в Україні: як працюють підприємства під час війни - фото 3
Відновлення бізнесу в Україні: як працюють підприємства під час війни - фото 4
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський закликав бізнес до креативності. Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що ми маємо зробити все, щоб відновити економіку країни та реанімувати малий та середній бізнеси на всій території України, де це безпечно. Він також закликав бути максимально креативним та сміливим у вирішенні економічних питань. Які рішення ще варто прийняти, щоб підтримати український бізнес у цей складний час? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів. Засновник "Студії Здорового Сенсу", підприємець, громадський діяч Павло Себастьянович  переконаний, що не знищивши причин, які гальмували українську економіку раніше, ми точно не стимулюємо її розвиток зараз, у воєнний час.
 

Відновлення бізнесу в Україні: як працюють підприємства під час війни

Розвиток бізнесу під час війни в Україні (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини