Головна Новини Бізнес економіка Як в Україні будуть працювати банки на новорічні свята
commentss НОВИНИ Всі новини

Як в Україні будуть працювати банки на новорічні свята

Повний розклад роботи банків з 30 грудня по 10 січня

17 грудня 2020, 10:59
Поділіться публікацією:

З'явився повний графік роботи всіх українських банків під час новорічних свят. Про це те інформує пресслужба Національного банку України на своїй сторінці у Facebook.

Як в Україні будуть працювати банки на новорічні свята

ФОТО: З відкритих джерел

30 грудня система електронних платежів (СЕП) буде працювати до опівночі. У звичайному режимі залишається робота валютного ринку України, депозитарію, а також інших систем НБУ. Увечері того ж дня Національний банк України встановить офіційний курс гривні до іноземних валют. Він буде діяти аж до 4 січня.

31 грудня банківський день у СЕП закінчується о 13:00. Після цього можна буде здійснювати платежі тільки між банківськими установами, що підпорядковані одній юридичній особі. Повідомляється, що в цей час учасники системи електронних платежів в НБУ, органи Державної казначейської служби зможуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників СЕП.

З 1 по 3 січня відділення банків будуть закриті. Міжбанківські перекази здійснюватимуться 4 січня. У СЕП банківський день буде розпочато з 9 години ранку. Крім того, в ці дні не буде здійснюватися операції з продажу або купівлі іноземної валюти.

З 4 по 6 січня банки працюватимуть у звичайному режимі, так само як і СЕП.

З 7 по 10 січня банки також не працюватимуть. Відзначається, що за рішенням уряду, 8 січня буде вихідним днем, замість нього банки будуть працювати в суботу, 16 січня.

Як в Україні будуть працювати банки на новорічні свята  - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Нацбанк випустив нову пам'ятну монету "Україна — Білорусь", а також про те, що в Нацбанку оцінили втрати економіки України від січневого локдауну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини