Головна Новини Бізнес економіка Які зараз ціни на паливо на АЗС в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Які зараз ціни на паливо на АЗС в Україні

Паливо стало дешевшим за останній тиждень

11 червня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

В Україні стрімко продовжуються змінюватися ціни на пальне на автозаправних станціях. Стало відомо, що сьогодні в середньому по Україні коштує бензин марок A-92, A-95, A-95, дизельне паливо та автомобільне газове паливо.

Які зараз ціни на паливо на АЗС в Україні

Ціни на бензин в Україні. Фото з відкритих джерел

Середня вартість одного літра бензину А-92 становить 49,42 грн. За останні кілька днів ціна на бензин упала приблизно на 40 копійок. Бензин А-95 зараз коштуватиме 50,28 гривні за один літр. За останній тиждень паливо стало дешевшим, але всього на пару копійок. Якщо ж говорити про А-95 преміум, його вартість на сьогодні дорівнює 52,28 грн/л. Декілька днів тому цінник на нього становив 51,48 грн/л.

Які зараз ціни на паливо на АЗС в Україні - фото 2

На сайті Мінфін було опубліковано актуальні середні ціни на бензин на різних автозаправних станціях в Україні. Найдорожчий бензин та дизельне паливо продають на АЗС "Картал".

Які зараз ціни на паливо на АЗС в Україні - фото 3

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував читачів про те, що у червні в Україні змінилися ціни на популярні овочі. У період із травня по червень в Україні помітно змінилися в ціні огірки та молода капуста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що через окупацію півдня України та зростання цін на пальне ціни на продукти в регіонах відрізнятимуться. Стало відомо, які продукти цього літа зміняться у ціні та які будуть у дефіциті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ціни на ліки в Україні зросли на 20-25%. На зміну вартості препаратів вплинув курс долара та євро, збільшення вартості бензину, ускладнення логістики, зниження обсягів продавців та багато іншого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://minfin.com.ua/
comments

Обговорення


Новини