Головна Новини Бізнес економіка За скільки в Україні продали першу в'язницю
commentss НОВИНИ Всі новини

За скільки в Україні продали першу в'язницю

У торгах взяли участь 7 учасників

3 червня 2021, 19:44
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 червня, на аукціоні продали майно Львівської виправної колонії №48, яка стала першим проданим в Україні закладом такого типу. Про це повідомив міністр юстиції Денис Малюська у своєму Facebook.

За скільки в Україні продали першу в'язницю

Виправна колонія - фото з відкритих джерел

За інформацією політика, стартова ціна основного об’єкту склала 132 млн 674 тис. 303 грн 55 копійок.

"Ціна продажу за результатами торгів — 377 млн 500 тис. грн. Зростання ціни на аукціоні — ледь не утричі!", — повідомив Малюська.

Міністр зазначив, що у торгах взяли участь 7 учасників і це перший продаж "Великого розпродажу в’язниць".

Він пояснив, що розподіл виручених коштів відбуватиметься за принципом 30/70: 30% піде до державного бюджету, 70% — на відбудову в’язничної інфраструктури і "Великий розпродаж в’язниць" перетвориться на "Велике будівництво в’язниць".

Нагадаємо, нещодавно міністр юстиції Денис Малюська оголосив про початок великого розпродажу в'язниць і виставив перший лот. Першим об'єктом, який відкриватиме "тюремний розпродаж", став виправний центр у селищі Коцюбинське. Локація знаходиться за два кілометри від Києва. Як виглядає приміщення та за скільки його можна купити, читайте в нашому матеріалі.

Додамо, що в Україні планують створити новий тип в'язниць, в яких звертатимуть увагу на нормалізацію життя людини та адаптацію до соціуму. Всі деталі ви знайдете в нашому матеріалі.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що в Києві спостерігається підвищення цін на нерухомість. Загалом ціни на квартири на вторинному ринку зросли в середньому за рік приблизно на 5%. Скільки коштують столичні квартири та де знайти найдешевший об'єкт, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вася

5 червня 2021, 09:19

ты построй что-то, а потом продавай


Новини