Головна Новини Бізнес інвестиції Столична нерухомість подорожчала на 5%: скільки доведеться заплатити за квартиру
commentss НОВИНИ Всі новини

Столична нерухомість подорожчала на 5%: скільки доведеться заплатити за квартиру

Різниця між квартирами в різних куточках столиці може значно відрізнятися

24 лютого 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

В Києві спостерігається підвищення цін на нерухомість. Загалом ціни на квартири на вторинному ринку виросли в середньому за рік приблизно на 5%. Про це повідомляє інформаційна сторінка "OLX Нерухомість".

Столична нерухомість подорожчала на 5%: скільки доведеться заплатити за квартиру

Вартість квартир в Києві зросла: в якому районі найдешевше житло. Фото: 24 канал

Відтак вартість однокімнатної київської квартири становить 54 600 доларів, двокімнатної — 77 800 доларів, трикімнатної — 110 100 доларів. Варто враховувати, що це середні показники.

Ціна квартир найбільше залежить від метражу та району, тому різниця між квартирами в різних куточках столиці може значно відрізнятися. Так, за квартиру в Печерському районі доведеться заплатити як за дві чи три в Деснянському.

Варто зазначити, що ціни на нерухомість за період пандемії були дуже нестійкими, а здорожчання відбувалося нерівномірно. Відтак спостерігалося і падіння цін на 3% одразу на початку пандемії та карантинних обмежень.

Згідно з "OLX Нерухомість" найдешевші квартири знаходяться в Деснянському районі. Тут середня ціна однокімнатної квартири — 36 200 доларів. Трохи дорожчі, проте поблажливі ціни у Святошинському районі, де вартість нерухомості розпочинається з 40 000 доларів.

Найдорожчим районом залишається Печерка. Там квартира-студія вартує 117 300 доларів.

Середні ціни в Шевченківському та Голосіївському районах. Нерухомість тут можна придбати за 61 800 доларів.

Натомість справа з цінами на житло в Італії зовсім інша. Італійські містечка оголосили масштабний розпродаж житла. Там за вигідними та смішними цінами можна придбати пристойний будинок. Подробиці читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що влада Болгарії оголосила розпродаж нерухомості. За дешевшою ціною можна придбати все: починаючи з офісів, закінчуючи квартирами поруч з морем. Ціни на іноземну нерухомість дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Олег

24 лютого 2021, 16:07

А сколько потом придётся платить за коммуналку )) https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/naftogaz-obnarodoval-cenu-na-gaz-v-marte-dlya-svoih-klientov


Новини