Головна Новини Бізнес економіка Звідки гроші: у Мінфіні назвали джерела фінансування державного бюджету України
commentss НОВИНИ Всі новини

Звідки гроші: у Мінфіні назвали джерела фінансування державного бюджету України

У Мінфіні повідомили, звідки надходять гроші до бюджету

24 липня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

Міністерство фінансів України  оприлюднило інфографіку про джерела та розподіл державного бюджету нашої країни. Відповідну інформацію опублікували у профільному відомстві.

Звідки гроші: у Мінфіні назвали джерела фінансування державного бюджету України

У Мінфіні назвали джерела фінансування державного бюджету України (фото з відкритих джерел)

"Джерелами фінансування державного бюджету за період з 24 лютого 2022 року по 12 липня є військові облігації, кредити від Міжнародних фінансових організацій, а також двосторонні кредити та гранти",- йдеться у повідомленні.

В опублікованій інфографіці видно, як вони розподіляються.

Звідки гроші: у Мінфіні назвали джерела фінансування державного бюджету України - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про економіку воєнного часу. Керівництво України має докорінно перебудувати економічне бачення подальшого майбутнього країни. Таку думку висловлюють багато українських експертів. Зокрема, експерт з економіки, член ГС "Економічний дискусійний клуб" Ігор Гарбарук вважає, що країна, яка була перед загрозою вторгнення, повинна була якісно переформатувати економічний блок Кабінету міністрів. Крім цього, за його словами, Міністерство економіки мало максимально швидко розробити і вже сьогодні реалізувати покроковий план "Національної політики економічного протекціонізму" високотехнологічних українських виробничих компаній як на міжнародних ринках, так і всередині країни. Власник медіагрупи "Коментарі" Віктор Гольдський назвав свої способи виходу України з економічного колапсу. Перше – це режим економії. Крем того, експерт вважає, що Мінекономіки мало провести аудит усіх підприємств з державною часткою власності, виявити їх потреби, допомогти у вирішенні проблем, конкурентоспроможні підприємства перезапустити (перш за все, енергетичні підприємства, тому що до нового опалювального сезону залишилося мало часу, а як його пройти міністр економіки не знає).

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини