Головна Новини Бізнес фінанси Ціни на бензин і дизельне паливо в Україні: за скільки зараз можна заправитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на бензин і дизельне паливо в Україні: за скільки зараз можна заправитися

Вартість не змінилась у порівнянні з попереднім торговим днем

13 квітня 2021, 10:22
Поділіться публікацією:

Українські мережі автомобільних заправних станцій в понеділок, 12 квітня, стабілізували ціни на бензин і дизельне паливо. Про це пише ТСН, посилаючись на дані "Консалтингової групи А-95".

Ціни на бензин і дизельне паливо в Україні: за скільки зараз можна заправитися

Ціни на бензин і дизельне паливо в Україні - фото з відкритих джерел

Так, якщо порівнювати з попереднім торговим днем (9 квітня — ред.) вартість не змінилася. Єдиною АЗС, яка скоригувала ціну, стала Motto (-2 коп. / літр).

Згідно з даними, середня роздрібна вартість бензину А-92 — 27,71 грн / літр (0,00 грн), А-95 — 28,58 грн / літр (0,00 грн), дизпалива — 28,25 грн/літр (0,00 грн). Відзначається, що автомобільний газ навпаки збільшився в ціні на 1 копійку і тепер його вартість 15,76 грн / літр.

Відзначається, що за останній час ціни на дизпаливо і бензин демонструють тенденцію до зниження. Експерт ринку нафтопродуктів, генеральний директор ТД "SunOil" (мережа АЗС) Леонід Косянчук так пояснив зниження цін для інтернет-видання "Коментарі": "Члени Асоціації НАУ, яка сьогодні підписала так званий "меморандум", просто знизили ціни на стелі АЗС, що перевищують норми, зазначені в меморандумі (30 гривень / літр). Це просто піар-акція, не більше. За словами Леоніда Косянчука, шляхом зменшення знижок за програмою лояльності фактичні ціни АЗС залишаться на тому ж рівні. Фахівець вважає, що нічого, крім інформаційного приводу, цей "захід" не дасть ні споживачам, ні операторам АЗС".

Також в матеріалі нашого видання можна прочитати, як може коливатися найближчим часом курс гривні до долара. Поки що ситуація на валютному ринку свідчить про те, що долар зміцнюється.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини