Головна Новини Бізнес фінанси Coinbase помилково налякала користувачів повідомленнями про можливий злом їх акаунтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Coinbase помилково налякала користувачів повідомленнями про можливий злом їх акаунтів

Coinbase стверджує, що повідомлення були направлені помилково

31 серпня 2021, 22:13
Поділіться публікацією:

Основна криптовалютна біржа Coinbase помилково повідомила користувачів про те, що їх налаштування двофакторної аутентифікації були змінені. Деяких це змусило продати свої активи. Про це повідомляють Coinbase і американський канал CNBC. Coinbase стверджує, що повідомлення були направлені помилково, а не тому, що облікові записи користувачів були зламані.

Coinbase помилково налякала користувачів повідомленнями про можливий злом їх акаунтів

Coinbase - фото з відкритих джерел

"Coinbase направила приблизно 125 тисячам клієнтів неправдиві оповіщення про зміну налаштувань 2FA (двофакторної аутентифікації — ред.). Наші команди негайно розпізнали проблему і якомога швидше попрацювали над тим, щоб ці помилкові оповіщення були припинені і усунуто основну проблему", — йдеться в повідомленні .

Coinbase акцентувала, що розуміє, як цей інцидент впливає на рівень довіри на платформі.

"Ми продовжимо працювати, щоб повернути довіру кожного з наших клієнтів, на яких вплинули ці повідомлення", — відзначили в компанії.

Нагадаємо, прогнозами на майбутню вартість Bitcoin поділилися сорок два експерти. Вони є вченими та працівниками організацій, які пов'язані з цифровою валютою. Велика частина опитаних, а саме 61%, зійшлися на думці про те, що дана криптовалюта зараз є недооціненою. Фахівці вважають, що до кінця цього року Bitcoin може вирости в ціні до 66 тисяч доларів за одну монету. Відзначається, що даний прогноз є більш оптимістичним, ніж той, що ці ж експерти давали в минулому році. У минулому вони спрогнозували менший (на 28%) зростання.

Очікується, що до 2025 року курс криптовалюта може вирости до 318 тисяч доларів, а після цього буде спостерігатися більш швидке зростання. На їхню думку, до 2030 року Bitcoin може "злетіти" до 4 мільйонів доларів за монету.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини