Головна Новини Бізнес фінанси Гривня трохи зміцнилася: Нацбанк відновив курс валют і цінних металів
commentss НОВИНИ Всі новини

Гривня трохи зміцнилася: Нацбанк відновив курс валют і цінних металів

Офіційні курси валют незначно зросли протягом останнього банківського дня, після різкого падіння напередодні на тлі новин про відставку глави НБУ Якова Смолія

3 липня 2020, 16:28
Поділіться публікацією:

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 6 липня на рівні 27,17 грн за долар, у той же час курс гривні до євро на понеділок встановлений на рівні 30,51 грн за євро. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Гривня трохи зміцнилася: Нацбанк відновив курс валют і цінних металів

Офіційний курс долара за останній банківський день знизився на 1 копійку – станом на сьогодні курс гривні до долара був встановлений на рівні 27,18 грн за долар. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подешевшав на 15 копійок – за станом на 3 липня курс був встановлений на рівні 30,66 грн за євро.

Також Нацбанк встановив курс банківських металів на 6 липня. Вартість золота встановлена на рівні 48 236,38 грн за унцію, що на 210,77 грн більше, ніж днем раніше. Курс срібла встановлений на рівні 489,39 грн за унцію – на 3,04 грн більше, ніж на 3 липня. Вартість платини в понеділок буде на рівні 22 068,5 грн за унцію, що на 99,59 грн менше, ніж сьогодні.

Крім того, курс Bitcoin станом на вечір п'ятниці становить 9119,9 дол.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів нарада, під час якого обговорювалася кандидатура нового керівника НБУ. У зустрічі взяли участь керівництво Нацбанку та учасники фінансового ринку. У зустрічі також брали участь прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник ОП Андрій Єрмак, його заступниця Юлія Ковалів, міністр фінансів Сергій Марченко, голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев. Сьогодні обговорили, як може вплинути на фінансові ринки відставка з посади Якова Смолія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини