Головна Новини Бізнес фінанси Хто з українців отримає надбавку до пенсії в березні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з українців отримає надбавку до пенсії в березні

Після індексації пенсій частина громадян зможе отримати надбавку в розмірі 1 тисячі гривень

8 лютого 2021, 12:40 comments31245
Поділіться публікацією:

Стало відомо, хто отримає надбавку до пенсії в розмірі однієї тисячі гривень. Про це повідомило видання "Главком".

Хто з українців отримає надбавку до пенсії в березні

Влада планує підвищити пенсії в березні - хто отримає надбавку. Фото: ukranews.com

В наступному місяці почнуть проводити щорічну індексацію пенсій. Після цієї процедури розмір надбавки складе до одинадцяти відсотків.

Розмір індексації (11 відсотків) — половина від динаміки зростання середніх зарплат за минулі три роки плюс половина від минулорічної інфляції.

На підвищену пенсію можуть розраховувати ті громадяни, які зараз отримують пенсію в розмірі 9090 гривень.

Не отримають надбавки зовсім громадяни, які індексаційною формулою заробив на пенсію, розмір якої менш як одинадцять відсотків від мінімальної. Без надбавки залишаться і ті, хто вже отримує максимальну пенсію.

Журналісти підрахували, що минулого року після індексації пенсій, підвищену виплату отримали 6,9 мільйона осіб. Тож, у цьому році можна розраховувати на таку ж кількість людей, яким збільшать пенсію.

Нагадаємо, що монети номіналом 5 копійок 1992 року нумізмати готові купити від 20 до 6 тисяч гривень. Відрізнити рідкісні 5 копійок від дешевого різновиду монет можна за допомогою тризуба, накреслення цифр дати, форми та розташування ягід. Як виглядають рідкісні монети, які шукають колекціонери, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть дозволити продаж землі через інтернет на електронних аукціонах. Комітет з питань аграрної та земельної політики рекомендував Раді схвалити в другому читанні законопроект № 2195. Відомо, що даний документ передбачає продаж земельних ділянок державної та комунальної власності виключно за допомогою електронних аукціонів в режимі онлайн в інтернеті. Подробиці про законопроект читайте на сайті "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сява

9 лютого 2021, 19:46

Это несправедливо у кого стаж 40лет вот кому надо добавлять пенсию

Ольга

9 лютого 2021, 12:57

Правдоруб, От сволота ,мені уже надоїло писать.Чого ж ми відпрацювали вірою і правдою при Союзі в шкідливих умовах праці по 2 списку,віддали своє здоров'я,а пенсії дуля???То стаж же для жінок був 20 років ,а для чоловіків 25...То до чого ж наш стаж прирівняли і де наші кровно зароблені гроші?????Аби вони вже суки подавилися ,у кого до хреніща тому і добавляють ,а ми наче нижча раса....

Вадим

9 лютого 2021, 08:15

Ты сам,дебил,читаешь,что написал ?Пенсия точно 9090,и ни больше и не меньше? 11% от чего?Минимальной длины члена?Чукча не читатель,чукча писатель!

Вчителька

9 лютого 2021, 06:32

Як же так? В кого 9000, тому добавлять. А в кого менше, тим дуля. Сволота!

Pensioerka

8 лютого 2021, 19:08

Jak by ne mackali to Ukrainski pensionery by maly pensii jak Evropa.Treba vyhnaty mackaliv i bude porjadok.

Правдоруб

8 лютого 2021, 15:31

ТВАРИ ВЫ КОНЧЕННЫЕ!!! почему тогда у Человека стажу 42 года на одной работе, а пенсия 2700 грн. Ублюдки вы все. Верните то что было до вашего конченного майдана!


Новини