Головна Новини Бізнес фінанси Ілон Маск потролив сенатора, який зажадав більше податків від багатих
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск потролив сенатора, який зажадав більше податків від багатих

Підприємець знову питає, чи варто йому продавати акції Tesla

15 листопада 2021, 12:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий підприємець Ілон Маск пожартував з сенатора. Про це повідомляє видання "Секрет Фірми".

Ілон Маск потролив сенатора, який зажадав більше податків від багатих

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Днями американський сенатор-соціаліст, на ім'я Берні Сандерс опублікував пост у соціальній мережі Twitter, у якому зажадав від "надзвичайно багатих" платити справедливу частку податків.

У відповідь на твіт Маск потролив 80-річного Сандерса, написавши, "Я весь час забуваю, що ви все ще живі". Після цього засновник Tesla запитав, чи потрібно йому знову продавати акції компанії. У матеріалі зазначається, що для Маска, який не отримує зарплату, це єдиний спосіб сплачувати податки.

Як передає видання IXBT, станом на 15 листопада Ілон Маск продав акцій на суму, що перевищує сім мільярдів доларів. Це перший випадок із 2016 року, коли Маск продавав акції.  

Ілон Маск потролив сенатора, який зажадав більше податків від багатих - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував про те, що відомий американський мільярдер Ілон Маск втратив десятки мільярдів доларів за кілька днів. Це сталося після того, як підприємець запитав своїх передплатників про те, чи варто йому продавати акції Tesla. Такий твіт спричинив падіння вартості акцій.

Також портал "Коментарі" писав про те, що вчені виявили кілька видів акул у річці Темза (Велика Британія). Як зазначили, дослідники завдовжки деяких особин можуть досягати двох метрів. Крім того, у водах річки було виявлено тюлені морські ковзани та вугри. Зазначається, що останнім часом спостерігається покращення якості води. Однак, зміна клімату може загрожувати екосистемі та тваринам. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини