Головна Новини Бізнес фінанси Ілон Маск втратив титул найбагатшої людини. Хто випередив американця
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск втратив титул найбагатшої людини. Хто випередив американця

Власник Tesla та SpaceX Ілон Маск тепер не найбагатша людина на планеті. Американець усе більше втрачає грошей у 2022 році.

7 грудня 2022, 18:34 comments1004
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск, який кілька років очолював рейтинг найбагатших людей світу  втратив свою позицію. Тепер Маск зі статками у 184,5 млрд доларів займає другу сходинку в рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання інформаційну агенцію Reuters.

Ілон Маск втратив титул найбагатшої людини. Хто випередив американця

Ілон Маск втратив першу сходинку в рейтингу найбагатших. Фото: з відкритих джерел

Власник Tesla, SpaceX та інших компаній почав різко втрачати свої гроші з початку року. За не повний 2022 рік Ілон Маск втратив близько 90 млрд доларів, що дорівнює понад 40% ВВП України за 2021 рік. Таким чином, ще ніхто за один календарний рік не втрачав так багато грошей. Минулий "невдаха" був Марк Цукерберг, який втратив близько 80 млрд доларів.

Різкі втрати фінансів пов’язані зі зниженням цін на акції компанії Tesla, які становить найбільшу частку грошей американця.

За даними Forbes 51-річний Ілон Маск опустився на другу сходинку в рейтингу найбагатших людей. Наразі статки американця оцінюються в 184,5 млрд доларів. Тепер найбагатшою людиною став виконавчий директор материнської компанії LVMH (компанія люксового бренду Louis Vuitton) Бернар Арно з загальними статками 185 млрд доларів.

На третьому місці розмістився індійський бізнесмен Гаутам Адані, який має 134,8 млрд доларів.

Ілон Маск втратив титул найбагатшої людини. Хто випередив американця - фото 2

Цікаво, що через кілька хвилин рейтинг мільярдерів від Forbes оновився, і Маск знову опинився на першому місці. Ймовірно все ж таки Маск остаточно втратить перше місце, адже його статки все більше знижуються з кожним днем.

Ілон Маск втратив титул найбагатшої людини. Хто випередив американця - фото 3Раніше портал "Коментарі" повідомляв за кого Ілон Маск буде голосувати на майбутніх виборах президента США.

Також "Коментарі" писали, що американський бізнесмен розблокував 45 президента США у Twitter.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини