Головна Новини Бізнес фінанси Ілон Маск зізнався, що половину своїх твітів публікує, сидячи на унітазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск зізнався, що половину своїх твітів публікує, сидячи на унітазі

Користувачі твіттера, звичайно, почали жартувати

25 листопада 2021, 00:25
Поділіться публікацією:

Ми знали, що Ілон Маск досить ексцентрична особистість. Але ми не могли підозрювати, що так. Виявилося, що засновник Tesla і SpaceX відправляє половину своїх твітів, сидячи на унітазі. Про це він розповів у своєму твіттері. Цікаво, чи робив він це у своєму улюбленому становищі для публікацій? Принаймні 50% моїх твітів було зроблено на порцеляновому троні, – пише бізнесмен, пояснюючи, що це заспокоює його.

Ілон Маск зізнався, що половину своїх твітів публікує, сидячи на унітазі

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

Користувачі твіттера, звісно, почали жартувати. Так, сам Маск оцінив коментар про те, що в такому випадку твіттер — це "гра престолів" (в оригіналі серіал називається Game of Thrones, Маск також використовує throne, говорячи про унітаз).

"Ігрове крісло, крісло для перегляду телевізора, крісло для моніторингу ситуації на ринку криптовалюти"

"Якщо хочеш досягти успіху, тобі потрібно щодня: прокидатися о 3 годині ночі, читати по 2 книги, слухати по 6 подкастів, спорожнюватися по 5 годин".

Ілон Маск зізнався, що половину своїх твітів публікує, сидячи на унітазі - фото 2

Нагадаємо,  днями американський сенатор-соціаліст, на ім'я Берні Сандерс опублікував пост у соціальній мережі Twitter, в якому зажадав від "надзвичайно багатих" платити справедливу частку податків. У відповідь на твіт Маск потролив 80-річного Сандерса, написавши, "Я весь час забуваю, що ви все ще живі". Після цього засновник Tesla запитав, чи потрібно знову продавати акції компанії. У матеріалі зазначається, що для Маска, який не отримує зарплати, це єдиний спосіб сплачувати податки. Як передає видання IXBT, станом на 15 листопада Ілон Маск продав акцій на суму, що перевищує сім мільярдів доларів. Це перший випадок із 2016 року, коли Маск продавав акції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини