Головна Новини Бізнес фінанси Коли біткоїн повернеться до зростання: криптоаналітик озвучив прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли біткоїн повернеться до зростання: криптоаналітик озвучив прогноз

За найкращих умов біткоїн зможе знову почати дорожчати за три тижні

3 лютого 2022, 15:43
Поділіться публікацією:

Найпопулярніша криптовалюта у світі продовжує демонструвати волатильність. Трохи більше ніж за два місяці біткоїн втратив майже половину своєї вартості, впавши в ціні до 36,7 тисячі доларів з рекордних 69 тисяч. При цьому профільні експерти впевнені, що криптовалюта зараз входить до останньої фази падіння, після якої її вартість зростатиме. Про це йдеться у матеріалі УНІАН.

Коли біткоїн повернеться до зростання: криптоаналітик озвучив прогноз

Курс біткоїна - фото з відкритих джерел

Так, авторитетний криптоаналітик Бенджамін Коуен висловив думку, що за найкращої ситуації біткоїн зможе знову почати дорожчати за три тижні.

Фахівець зробив такий прогноз зважаючи на історичні дані. Коеун зазначив, що кожного разу, коли біткоїн падає нижче за лінію підтримки "бичачого" ринку, проходить у середньому від трьох місяців до півроку перед тим, як він знову починає збільшуватися у вартості.

Зараз же, наголошує криптоаналітик, триває дев'ятий тиждень. Тому, за "найбільш скромними оцінками", терміни, коли криптовалюта почне відновлюватися, становлять близько трьох тижнів. Найпозитивніший сценарій може бути реалізований, якщо фондовий ринок США продемонструє тривале відновлення.

Станом на 3 лютого найпопулярніша криптовалюта торгується на рівні 36,7 тисячі доларів. Біткоїн продовжує відновлюватися після обвалу до мінімуму — 32,9 тисячі доларів. З 24 січня вартість біткоїну збільшилася вже на 17%.

Раніше у матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що американський інвестор, співробітник однієї з найбільших компаній Invesco озвучив прогноз, згідно з яким курс біткоїну в 2022 році може впасти 30 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини