Головна Новини Бізнес фінанси Курс біткоїну опустився нижче психологічно важливої позначки
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс біткоїну опустився нижче психологічно важливої позначки

Наступного тижня курс біткойну може опуститися до 42000 доларів

24 квітня 2021, 05:03 comments1032
Поділіться публікацією:

Курс біткоїн в п'ятницю, 23 квітня впав нижче психологічно важливої позначки в  50000 дол. на тлі планів уряду США про підвищення податку на дохід від приросту капіталу для заможних американців до 39,6% з нинішніх 20%. Опівдні криптовалюта торгувалася на рівні  48175 дол.

Курс біткоїну опустився нижче психологічно важливої позначки

Курс біткоіни (фото з відкритих джерел)

"Очевидно, що біткоїн більш чутливий до змін податку на прибуток капіталу, ніж більшість інших класів активів. На мою думку, загроза регулювання, як прямого, так і за рахунок змін в оподаткуванні, завжди була ахіллесовою п'ятою криптовалюти", — зазначає аналітик Oanda Джеффрі Хеллі.

За його прогнозом, вже в ці вихідні або наступного тижня курс біткойнів може опуститися до  42000 дол.

Раніше українсько-американський девелопер Марк Гінзбург заявив, що вірить в зростання біткоїну, проте був завжди "категорично проти того, щоб розглядати його як якийсь спекулятивний актив".

Нагадаємо, засновник біткоїн під псевдонімом Сатоши Накамото увійшов в топ найбагатших людей світу. Його статки сягнули 61 мільярдів гривень. За різними оцінками Сатоши Накамото володіє від 750 тисяч до 1,1 мільйона віртуальної валюти BTC. Так творець криптовалюта може випередити Майкла Блумберга, Роберта і Джима Уолтоном. Однак про сам творця біткоіни майже нічого не відомо. Раніше було зроблено декілька спроб розкрити реальне обличчя, яке стоїть за цим ім'ям, але жодна з них не привела до успіху. Дехто припускає, що під псевдонімом Сатоши Накамото може бути прихована група людей. У своєму профілі на сайті P2P Foundation Сатоши вказав, що йому 37 років і він живе в Японії. Однак і ці дані викликають сумнів — Сатоши пише англійською як рідною, а ПО Bitcoin не локалізовано для японської мови і не документовано на японському.




 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини