Головна Новини Бізнес фінанси Курс валют на 31 серпня: як долар проводжає закінчення літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс валют на 31 серпня: як долар проводжає закінчення літа

У порівнянні із 30 серпня курс американського долара знизився на 7 копійок

31 серпня 2021, 10:47
Поділіться публікацією:

Зміна календарних сезонів частенько трохи "хвилює" валютний ринок. Яким буде курс популярних зарубіжних валют для українців в останній літній вівторок, 31 серпня, розкажуть "Коментарі", посилаючись на "Сегодня".

Курс валют на 31 серпня: як долар проводжає закінчення літа

Курс валют в Україні на 31 серпня 2021 року. Фото із відкритих джерел

Так, курс американського долара демонструє невелике падіння. У порівнянні із понеділком, 30 серпня, валюта США знизилася в ціні на 7 копійок. Таким чином, за один долар 31 серпня вдасться виручити 26,86 гривень.

Цікаво, що євро, на відміну від долара, дещо зміцнило свої позиції на українському валютному ринку. Ця валюта виросла в ціні на 3 копійки, закріпившись на позиції 31,69 гривень за одне євро.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що при зміні пір року найчастіше починають змінюватися і значення валют в обмінниках. Це вважається традиційною сезонною практикою, на яку також впливають й інші — політичні та економічні чинники. Нинішня осінь не повинна стати винятком. Згідно з прогнозами Нацбанку, вже у вересні українці можуть очікувати невеликого подорожчання долара відносно гривні. Цілком можливо, що вартість валюти підніметься до стандартних раніше показників у 27 гривень за долар. Чи існує ймовірність девальвації національної валюти восени-2021, пропонуємо дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, які загальні економічні прогнози на найближчі три місяці роблять вітчизняні експерти. Фахівці подумали, чи чекати нам фінансових вливань від міжнародних партнерів, і як Україна буде справлятися з внутрішніми фінансовими викликами. Деталі — в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини