Головна Новини Бізнес фінанси Майнерам залишилося видобути 2,5 млн біткоїнів
commentss НОВИНИ Всі новини

Майнерам залишилося видобути 2,5 млн біткоїнів

Біткоїн вже кілька років користується величезною популярністю. Попри те, що залишилося добути 2,5 млн біткоїнів, очікується що останню монету намайнять у 2140 році

1 жовтня 2020, 13:26
Поділіться публікацією:

Більшу частину біткоїнів вже намайнили й за прогнозами експертів залишилося видобути 2,5 мільйона монет. Про це пише Cointelegraph.

Майнерам залишилося видобути 2,5 млн біткоїнів

ChartBTC повідомляє, що кількість добутих монет криптовалюти біткоїн вже досягла 18,5 мільйона. Поки очікується, що всього буде випущено 21 млн біткоїнів. Таким чином, майнерам залишилося видобути менш як 2,5 мільйона біткоїнів, або близько 11,9% від їх загальної кількості.

Варто зазначити, що випуск нових монет кожні чотири роки скорочується у 2 рази. Очікується, що останній біткоїн буде видобутий у 2140 році й після цього у світі не з'явиться жодної нової монети.

З початку 2020 року інституційний попит на біткоїни неухильно зростав. Інституційні інвестори мають намір збільшити обсяг своїх біткоїнів незалежно від короткострокового падіння цін. Завдяки інвестиціям в MicroStrategy найбільший у світі суверенний фонд тепер володіє 577,6 біткоїна.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що станом на вечір середи курс біткоїна був на рівні 10 776 доларів за монету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини