Головна Новини Бізнес фінанси Мільярдери США озолотилися за час пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільярдери США озолотилися за час пандемії

Американські мільярдери розбагатіли майже на $2 трлн за час пандемії

8 листопада 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

У світі вважають, що пандемія коронавірусу стала справжнім шоком для світової економіки. Багато підприємств другий рік поспіль переживають непрості часи, зазнають збитків. На фоні таких повідомлень здається неймовірною інформація про те, що американські мільярдери стали багатшими майже на 2 трлн доларів за час пандемії. Такі дані оприлюднив Forbes. Як повідомляє видання "Коментарі", про це пише "Секрет фірми".

Мільярдери США озолотилися за час пандемії

Долари. Фото REGNUM

Гаманці американських товстосумів розширилися більш ніж на 1,8 трлн доларів з початку 2020 року, фактично з того часу, як у світі почалася пандемія. Найкраще справи йдуть у власника SpaceX і Tesla Ілона Маска. Його заощадження навіть перевищили капітал співзасновника Microsoft Білла Гейтса та інвестора Уоррена Баффетта, разом узятих. Вся річ у тому, що ставка на Tesla себе більш ніж виправдала. 2020-го року акції підстрибнули в ціні на рекордні 1400%.

На 1 січня минулого року доходи мільярдерів США в загальній сумі дорівнювали 3,4 трлн доларів. Зараз цифри зросли майже до 5,3 трлн доларів.

Видання зазначає, зростання фондових ринків також відобразилося на тому, що грошей у мільярдерів побільшало. Зазначається, що фактично найбільше збільшили свої статки 20 найбагатших людей. Перша п'ятірка має такий вигляд: Ілон Маск, Джефф Безос, Ларрі Еллісон, Ларрі Пейдж, Сергій Брін.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — за час пандемії найбагатші люди світу збільшили свій капітал на 1,9 трлн доларів. У лідери вкотре вирвався Ілон Маск, який не прогадав зі своїми інвестиціями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини